Blogg,  Unga KRIS Linköping

7 år senare

Idag har jag efter 7 års tid alltså sagt ifrån mig min plats i Unga KRIS förbundet.
Jag är tacksam, mer känslomässigt rörd än vad jag trodde jag skulle vara och nöjd med dagen som sådan.

Nu börjar min semester. Jag ska på tisdag ha en frilans föreläsning och gå på prisutdelning med Unga KRIS Linköping som gör hattrick i år, och det blir som mitt sista uppdrag då jag också nu i december går ner från platsen som ordförande här i Linköping.

Det blir ett perfekt avslut. 7år senare, men oj vilka år, vilka minnen, vilka vänner!

Här har ni en bild från ett av mina första tillitsläger, tror detta var ca 6 år sedan. I mitten ser ni också fd ordförande i Unga KRIS sthlm som nu sitter i Norrköpings socialnämnd och är verksamhetschef på Doers bemanning. Sjukt stolt över Jimmy =) Grabben i famnen på Jonny är idag en gift pappa med heltidsjobb och ja det är ju faktiskt flera på bilden som typ är. Life goes on =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *