Blogg

Det bästa med hostiga barn..

är att ha sina storasystrar hemma och leka med tycker lillebror! :) Sitter på bussen hem nu, som sagt, ungarna är hostiga och tre nätter med dålig sömn tar ut sin rätt på mig. Tur att jag har ett så spännande jobb ändå så att jag hade kraft (mest vilja) att gå på säsongens sista studiebesök med partiet. Vi var en grupp o träffade grundaren för Nova-huset i Linköping. En stödförening för de som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Vilken imponerande arbete de gör, och vad givande att se vart vi som kommun brister i vårt stöd och kan bli bättre. Wow! I slutet vart en klassisk grupp-selfie  :) Efter så mötte jag upp Helena för käk o sån där tid som man behöver för att ladda batterierna ibland ni vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *