Om Stockholmshäng

08. september 2016 Blogg 0

Hej! Jag märkte att jag hade två inlägg från Stockholm som inte publicerats. Sorry! Här är ena ;) 

Hallå på er! Idag var hela dagen full av möten. Grymma möten! Var en sväng i tv-huset och sen på eftermiddagen träffade jag en kär gammal vän bara för att hinna ifatt ni vet och snacka skit. Efter det mötte jag upp Erik och tog Leo så han slapp vara med i verkstaden. Vi hittade en jättemysig lekplats på söder vid Östgötagatan som bestod av små “gamla” hus. Leo levde loppan där! Perfekt för hans ålder med sand och små utrymmen! 


Efter det vart det helt fantastiska hamburgare på Lillys burger och en absurt god milkshake med banan och nutella! Seriöst! Vilket ställe! Jag mötte upp en av mina äldsta vänner Joy som nu bor i Stockholm samt mina svägerska med man och barn. Mysigt! Leo äter allt och älskar allt, bästa sällskapet! Han glider mest runt o säger hej till främlingar annars, så otroligt glad och social! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *