Dom kallar det politik.,  Linköpings universitet

Förarbete!

Hej på er! Usch, nu står jag här och ursäktar min dåliga uppdatering igen. Skäms på mig!
Men!!! Det spännande jag har lagt mycket tid på senaste dagarna är två saker: Grön Pub Premiären och Tv-serie prepp.
Grön PUB är ett koncept som drar igång nu 27:e sept där tanken är att man ska ses i sjyst o avslappnad miljö för o snacka politik. Jag har lovat Gröna Studenter att hjälpa till med att styra upp de första två gångerna med förhoppningen av att de “rer” sig själv sen.
Så jag har bokat lokal, letar efter paneldeltagare, gäster o fixar flyers. De ska bli så kul! Kanske vi kan livesända, ska kolla upp det.

14315779_10154071603124102_1740489555_o
Det andra innebär endel stök o förarbete inför en tv-serie som jag vill/ska/kan få göra nästa år. I det arbetet ligger bla att jag behöver leta upp många människor från mitt gamla liv och från tiden som placerad på institution. Detta har vart kul, men en aning tidskrävande och faktiskt lite omvälvande. Både för att det påminner mig om hur jag var och mådde då men också för att jag river upp det hos dem jag kontaktar. Bitterljuvt men av en god anledning och för en god sak!

images-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *