Helg?

09. oktober 2016 Blogg 0

Fina ni! Det är en konstig känsla när man jobbat en helg helg och veckan är på ingång. Det går lite i ett men man får sätta namnet på dagarna åt sidan och bara se till att det finns ledighet oavsett på vilken veckodag. Det måste ju vara hållbart. 

Helgen var iaf superlyckad! Så mycket ny inspiration! Är så stolt över den gröna rörelsen i Sverige och inte allra minst vårt parti! 

Jag sov hemma hos Joy, en av mina allra äldsta vänner. Var mysigt med egentid och Nathalie hennes syster och också en av mina äldre vänner var också där. Så fin kväll det vart när vi utan barn och stress kunde umgås med varandra och jag kunde ladda batterierna inför söndagens utbildning. På dagens program stod också en presentation av Vallastaden, vårt boexpo 2017 i Linköping. Blir så stolt över alla dessa innovativt initiativ som vi ser i Linköping nu. 

Dagen avslutades med en genomgång av Alexander Ståhle, forskare från KTH. Otroligt inspirerande! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *