Plugg, plugg o lite loppis

18. oktober 2016 Blogg 0

Precis! Det är “tenta-p”. Perioden då kursen avslutas och examinationerna spökar för alla studenter inklusive mig. Svårt att finna tid då studierna är något som är “vid sidan av” mitt ordinarie arbete. Men, jag gör mitt bästa!

På torsdag åker jag till Lund för att föreläsa hos Grön Ungdom i Lund. När jag ändå är där så ska jag också träffa min syster o hänga med henne :) smidigt att slå två flugor i en smäll :) två roliga o spännande flugor haha ;)

Idag loppisfyndade jag ett 8pers bord till vårt vardagsrum. Nu är det snart högtidsdags och bara när vi samlas med “inre kretsen” så är vi minst 8pers i familjen! Är så nöjd! Gediget träbord som säkert håller föralltid känns det som! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *