Malmoe!

20. oktober 2016 Blogg 0

Hallå gänget! 

Nu sitter jag på tåget ner till Malmö! Har börjat få en sådan förkärlek till tågresande och skulle inte byta det mot någon buss eller bil i världen! Bara de kommer i tid! 

Idag (17:00) föreläser jag i Lund för deras Grön Ungdom lokalförening. Det ska bli superkul och spännande! Alltid kul me det nära mötet och samtalet efter! Har en hatkärlek till föreläsningar nu när jag gjort det så länge. Ibland känns det som jag är ofantligt trött på min egen röst och min egna berättelse men samtidigt är det otroligt stimulerande med mötet som sker. Frågor och diskussion blir liksom den bästa delen!  Innan föreläsningen möter jag lillasyster för en lunch o lite häng. Jag sover hos henne i Malmö inatt med så jag slipper åka hem så sent.

Bjuder på tågselfie :


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *