Söndagsmiddag och skogspromenad!

23. oktober 2016 Blogg 0

Hallå på er! Idag sågs vi, brorsan o hans respektive för söndagslunch här hemma. En tradition som vi försöker genomföra med jämna mellanrum även om inte alla kan. Mamma landade för några timmar sedan i Israel på semester så vi körde på utan mamsen. Skönt att flygresa och allt gått bra! 

Hur som, vi pankopanerade färsk fisk och gjorde potatismos och ärtor! Himmelskt! Till efterrätt gjorde jag en hallonpaj med vaniljsås!

Efter maten stack jag och tjejerna till skogen för ett event med partiet. Det skulle vara “skogspromenad för nybörjare” men de dåliga vädret skapade dålig uppslutning. Vi var dock nöjda, traskade runt i Tinnerö eklandskap och avslutade med fika :) stora delar livesändes på MP Linköpings fb.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *