Fullspäckat schema..

17. november 2016 Blogg 0

.. ja lite så har det blivit den här månaden. Just för att kursen jag läser vid sidan av på LIU nu är i helfart jämfört med den förra som var halvfart. Av någon anledning är också november späckad av konferenser och seminarium. 

Idag var jag på en av dom, säkert en av de mest intressanta :) Det handlade om SIG som är den metod som Linköpings kommun med flera använder sig av för att förebygga nyrekrytering och stötta avhoppare från kriminella gäng! Spännande dag, även om mycket av den sociala vården stått helt still sedan jag själv var tonåring så har också en hel del hänt och gått framåt. Detta är ett absolut exempel på det. SIG alltså ;) 

Annars så spenderar jag kvällarna i en kommentarstråd vår lokaltidning har på Facebook om att gynna cykel/gångtrafikanter framför bilism. “Mys” ;)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *