Pepparkakshus och debattartiklar :)

06. december 2016 Blogg 0

Hallå på er! Nu sitter jag och skriver med min plåstrade hand till er. Brände mig massor när jag stressad skulle limma ihop ett pepparkakshus till två otåliga barn. Suck! Borde ha stannat upp, andats och landat lite innan jag började grejja med smält socker! Att bränns upp fingertoppen är nog något av det mest smärtsamma jag vart med om! Tack Gud för bedövningssalva! Men de blev ett pepparkakshus iaf och det står kvar hemma hos mormor :) här hemma tänkte jag att vi skulle ha ett i choklad istället.

Jag har senaste dagen fnurat lite på en debattartikel om att tvingas pensionsspara i fossila bränslen. Det är första gången jag skriver en debattartikel på tema “miljöansvar och ekonomi” och wow vilken respons! Alla tidningar jag mailade ville ha den. Kul! Valde till sist DN som tog in en lite förkortad version. Ska blir spännande att se vad det blir för respons.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *