Saffran och kräks.

19. december 2016 Blogg 0

Ja, typ exakt så doftade det här hemma igår. Kräksjukan har nämligen valt att spendera ytterligare en helg här med oss vilket resulterade i att vi fick avboka både julbord och kolmårdenbesök. Vi fick dock anledning att tvätta igenom den helt nya soffan med soffklädsel, de nya lakanen samt det syntetiska “dun” täcket. 

Julbaket fick dock inte vänta så jag bakade ett par plåtar med saffransbullar fyllda med mandelmassa. Roy Fares recept med fördeg blev det. 

Nu i veckan blir det att bocka av det sista innan julstök o lite ledighet. Tjejerna är hos sin pappa nu i två dagar så jag kanske hinner lite mer män räknar med att få hjälpa han en hel del i sjukstugan dock.


Sorry men det saknas bilder på de färdiga bullarna :) nu ligger dom i frysen. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *