God jul! 

24. december 2016 Blogg 0

Feliz Natal! God jul!

Hoppas ni alla får en helg fylld med det innehåll just du vill!

Här hemma firar vi jul med familjen och njuter av barnens förväntningar och glädje!

Bara att få ha varandra, åh vad jag är tacksam för det. Att vi sedan har en ekonomi som tillåter oss att vara lediga över helgen, kunna köpa extra fin mat och lite klappar är sådana otroliga privilegier! 

Därför väljer vi också att tänka på de som inte har det så, bl.a. genom att anordna en julklappsinsamling på tjejernas dagis samt att min otrolig kloka svägerska kom på en så bra present till tjejerna (vi brukar avböja leksaker jämt). Hon ger tjejerna var sin slant som de sedan får välja att donera till vad dom till. De får möjligheten att kunna hjälpa någon/något annat. Vi får se vad de väljer. En idé som verkligen ska bli tradition här hemma!
Själv är jag alltid som ett barn i sinnet på jul. Jag minns hur jag älskade att familjen samlades för det var så tomt hemma när det bara var jag och mamma. Jag minns hur spännande det var när mormor kom och sov över och hur varm jag blev i kroppen när jag vaknade av julmusik hemma som barn. 

Tack mamma för alla fina jular trots att våra resurser var knappa så kände jag aldrig att något fattades mig! Du är min klippa!
Nu ska jag landa i soffan i morgonrocken. Dagen har vart helt fantastisk! 

En stor kram till er alla!

❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *