Bilmatta

28. december 2017 Blogg 0

Hej på er!

Lillebror här hemma fick en bilmatta i julklapp. Det var en såndär färgglad med plastig undersida. Jag som gärna får lite plastpanik kring mjuka platser i barnrummet ville gärna se om det fanns andra möjligheter. Jag ville också ha en matta som man kunde kasta i tvättmaskinen vid behov. Så vi åkte in till Wahlbecks mattor idag och hittade en superfin i 100% bomull som vi bytte till. Så nöjd! Ikväll låg vi och lekte vid bilmattan hela kvällen.Den lilla herrn var iväg med sin farmor och matade ankor idag med. Då fick jag den här gulliga bilden på sms från henne. :)

Njuter verkligen av ledigheten den här veckan! Har jobbat någon timma om dagen med mail o sociala medier men annars helt lugnt. Så skönt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *