DNA-test

11. januari 2018 Blogg 0

Hallå! Nu är testen här som jag beställde till mig,mamma och Erik. Så spännande! Jag passade på att beställa när det var något erbjudande i mellandagarna på halva priset. Jag valde “My heratige” eftersom vi är nyfikna på en DNA screening av våra förfäders härkomst.

Både mamma och Erik är mörkare i färgerna och hör till de som pratar mycket om vallon-påbrå eller liknande. Det kommer ju visa sig nu om det stämmer eller inte. Själv är jag väldigt nyfiken på vart mina brasilianska släktingar hade rötter innan se kom från Brasilien samt att få se om det stämmer att vi har “indianblod” av en stam i Amazonas i familjen.

Pepp!

Berätta gärna om era erfarenheter om ni har gjort DNA-prov.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *