Söndagsmode

14. januari 2018 Blogg 0

Hallo!

Börjar ni också jobba/plugga i smyg på söndagen för att det liksom känns som om måndagen är påväg med stormsteg? Jag försöker låta bli men oftast blir det litegrann även om jag absolut inte öppnar mailen eller så.

Dagen inleddes med lite yoga på tvn och “just dance” videos som ungarna älskar att dansa till.

Efter det åkte jag in till stadshuset där Miljöpartiet i Östergötland fastslog vår riksdagslista för valet 2018. Jag kom på plats nr 5 vid den interna omröstningen och blev sedan erbjuden plats 10 av valberedningen sen eftersom de ville varva varannan man/kvinna eftersom de var bara kvinnor i topp typ. Jag fick sedan en fråga om att ev jobba med valrörelsen som anställd och då behövde jag avsäga mig min plats vilket innebär att jag inte står med på riksdagslistan alls. Jag kommer dock stå på kommunlista såklart så ni kan rösta på mig där fortfarande ;)

Sist var jag och Erik iväg på en husvisning men det var inget för oss.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *