Blogg

Kickoff och valpepp!

Hej!

“Swish” sa det och så hade den här helgen passerat och går med sitt slut. Vissa helger är ju så, andra känner man att man hinner med massor på.

Igår hade vi kickoff för valåret 2018 tillsammans med Miljöpartiet i Linköping. Jag hade anordnat eventet på uppdrag av styrelsen och var lite nervös för allt från att mat inte skulle räcka till att folk skulle ha tråkigt och a ni vet allt sånt. Men dagen blev superlyckad! Vi hade hyrt lokal av “Fontänen” i Linköping, käkade lunch från falafelhuset och på kvällen samlades vi och åt vegetarisk meze på restaurang Afrodite. Superkul dag fylld av pepp! I Linköping har vi haft en fantastisk mandatperiod samtidigt som det varit stormigt på riksnivå med mycket intriger. Här hemma har det arbetats fokuserat, vallöfte efter vallöfte har prickats av och vi går nu snart i mål med en mandatperiod som vi verkligen borde vara stolta över :) jag är pepp på valåret, de känns bara som en efterlängtad revanschmatch!

På bilderna ser ni mina fantastiska partikamrater, en salig blandning med olika hjärtefrågor och erfarenhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *