Besök och event!

21. februari 2018 Blogg 0

Hej på er!

Här är det intensivt just nu med mycket jobb som jag avslutar samtidigt som nya projekt dras igång.

För partiets del har vi haft fler besök senaste veckorna som jag på ett eller annat sätt jobbat med. Det är alltid kul med besök från riks men det kräver oftast lite roddande runt omkring med. Förutom det så planerar vi nu ett större event bla för internationella kvinnodagen som jag ansvarar för och mycket arbete inför vårt lokala valmanifest.

Vi åkte på vår första VAB denna vinter här hemma med (peppar peppar) men en av tjejerna har varit hemma med hög feber och hosta. Svårt att räcka till som förälder ibland när barnen är sjuka och man egentligen bara vill lägga allt arbete på is och ta de lugnt med dem, kolla på film och vila. Jag har försökt få till en kombo men denna vecka jobbar jag tre kvällar vilket gör att vardagspusslet var svårare än vanligt.

Hur som, här kommer lite bilder från ministerbesöken. Eller rättare sagt det är ju två ministrar och en EU-parlamentariker.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *