Serietips

21. februari 2018 Blogg 0

Hola!

När man är småbarnsförälder så gäller det att kunna roa sig hemma på kvällarna. Just nu kollar jag på mycket serier efter barnen somnat. Senaste tiden har jag sett två stycken som var riktigt bra och varmt kan rekommendera. Båda var på så sätt att man bara ville plöjja klart dom på en gång egentligen.

Första är “The end of the f*cking world” på Netflix. Serien följer ett ungt par som vill lämna en “skitfrånvaro” och på vägen hamnar i en hel del trubbel. Korta avsnitt som är lättsmälta och spännande. Det blir lätt “men bara ett till” hela kvällen.

Nästa är en serie dom inte alls påminner om den första. Det här är en sjyst Si-Fi serie, också från Netflix. Påkostad som sjutton och med svensken Joel Kinnaman i huvudrollen. Långa avsnitt och riktig avancerad handling så man får inte vara för trött i huvudet för att kunna hänga med. Det krävs ett fokus från dig som tittar men det man får tillbaka är en riktigt spännande handling med en historia som har många lager. Tror att även de som vanligtvis inte gillar “Si-Fi” kan fastna för denna eftersom handlingen känns som att den inte är helt otänkbart framtidsscenario ändå, vilket kittlar lite. Frågan man fastnar med är: Hur skulle samhället se ut om vi hade kommit på ett sätt att leva för alltid?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *