Marknadsföring, lunch och empowerment!

23. februari 2018 Blogg 0

Hej på er!

Hur är eran fredag so far? Jag har precis landat hemma med alla sjuklingarna och förbereder mig på en helg med sjuka barn, mycket glass och mycket filmer. Tjejerna här hemma har insjuknat ordentligt i influensan och lillebror är säkert näst på tur.

Jag var iväg på mitt sista möte den här veckan vid lunch. Då träffade jag Mia som är grundare till Guerillabyrån i Norrköping. Vilken inspirerande person!

Snacka om att följa sina drömmar och bara “ta tjuren vid hornen”! Mia startade sin byrå som nästan helt ny i branschen och har på bara några år byggt upp en framgångsrik reklambyrå med stora kunder och en grymt inspirerande portfolio av “gerillamarknadsföring” vilket är hennes specialité!

Läs lite mer om Mia och hennes byrå här:

http://gerillabyran.se

Titta tex på den här roliga kampanjen de gjorde för Ett kundvänligare Sverige:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *