Studiedagar och VAB

02. mars 2018 Blogg 0

Hej på er! Februari som småbarnsförälder är ingen månad man ror i land stora projekt på jobbet direkt. Vi har varit väldigt friska den här vintern (peppar peppar) men när influensan väl kom så var det ett 2v projekt innan vi var tillbaka i vanlig rutin igen (knappt). Sen blev det studiedagar och helger och VIPS så var februaris slut!

I onsdags så tog jag barnen till Fenomenmagasinet i Linköping. Superkul ställe där man verkligen kan glida runt en helgdag med barnen utan problem. Olika grejer för olika åldrar. Det som var nytt sedan sist jag var där var “deckarrummet”. Där fick barnen lösa ett mysterium i flera steg och jaga en tjuv :) superkul även som vuxen faktiskt!

I helgen nu så ska en god vän flytta hit från sthockholm så jag ska hjälpa lite där, förutom det så blir de middag och spelkväll med goda vänner på lördag :) superpeppad! Men innan jag kan ta helg så måste jag avsluta lite arbete jag har, bla kring ett jätteviktigt initiativ som heter “brottsofferpodden” som vänner till mig har startat. Känns så intressant att få följa den resan och hjälpa till med kommunikationen! Länkar så fort det blir aktuellt med avsnitt o så!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *