Internationella kvinnodagen!

09. mars 2018 Blogg 0

Hej på er!

Vilken vecka! Igår anordnade jag ett event åt partiet för att uppmärksamma internationella kvinnodagen. Vi hade tema “metoo” och sexuella övergrepp. Paulina Bengtsson från Novahuset föreläste med sin starka berättelse och sedan hade vi ett panelsamtal. Kvällen blev mycket lyckad och man blir alltid minst sagt omskakad av Paulinas berättelse! Vilken inspiration hon är! Idag driver hon Novahuset för att hjälpa andra. Läs mer om dom här www.novahuset.com

Linköping News skrev lite om eventet här med : https://linkopingnews.se/nyheter/starka-berattelsen-jag-saldes-till-flera-man/

Älskar för övrig att det finns en ny gratistidning på webben för Linköping nu när Corren tar betalt för allt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *