Blogg

Sommardagar och politik

Hej vänner!

Det rullar på för fullt här!

Solen skiner och jag sitter inne och jobbar :( . Äsch! De får duga.

Just nu är det mycket förberedelser inför valet. Jag håller på att ta fram mina flyers och spridbilder till fb. En annan kul sak är att jag tillsammans med en god vän också ska producera en kort kampanjfilm som jag ska använda i min personvalskampanj. Så kul projekt men lite svårt att välja mellan alla idéer man har i huvudet! Snart kommer det finnas möjlighet för er som vill hjälpa till att tex dela ut flyers i brevlådor och så att anmäla er via min fb sida :) blir helt vagn och glad av att det är så många som frågat redan hur de kan få hjälpa till med min kampanj. Ni är guld!!! ❤❤❤

Här är en bild som bästa Rebecca Selin tog när vi häromdagen var och fotade mina nya pressbilder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *