Blogg

Eftervalstider

Hej på er!

Det har varit som en lång utandning efter valet. Tempot var så högt under sommaren och början på hösten så det var skönt att få landa. Sen gick ju inte allt som önskat med resultat osv men det är ju sånt som jag inte styr över.

Jag har nu fått fokusera på vad nästa steg blir för mig och vilka uppdrag jag ska ta på mig både i och utanför politiken för 2019.

Just nu har jag börjat ett uppdrag som casting agent till en långfilm. I början är det nu några dagar i veckan vilket är lagom men absolut VÄRLDENS roligaste uppdrag. För er som är nyfikna eller vill komma på casting för filmen så kika på www.facebook.com/castinglinkoping .

Förutom det så är boken det som fortfarande är ett oavslutat projekt. Ett första utkast är färdigt men nästa steg är att finna en bra samarbetspartner för att bygga en bok utifrån de utkast som finns.

Just det så ska jag inte glömma och berätta för er om ett väldigt roligt projekt jag gör just nu med Lisa som är syster till min svägerska Helena. Vi håller på att starta Linköpings första kvinnliga nätverk för ledare och entreprenörer. Så himla kul! Nätverket kommer heta Leona och har sin första träff i november. Berättar mer om det när det närmar sig.

Men som ni förstå just nu så är det en salig blandning av alla spännande projekt samtidigt som det är en virvelvind.

Men :) jag livesänder fortfarande varje onsdag 20:00 på Facebook. “Maria Moraes LIVE”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *