Blogg

Men, vart tog sommaren vägen?

Är jag den enda som känner mig typ förkyld alltid 1-2dagar innan mens? Kan tillochmed få feber känningar ibland. “Familjeliv” säger att jag inte är ensam men va sjutton ska man göra da?

Vi är iaf hemma från New York nu, men i samma veva tog liksom Juli slut kändes det som och nästa veckan börjar barnen i skolan igen? Vad hände med sommarlovet?

Skönt att få landa hemma och nu när barnen gick till sina pappor idag så blir det min första stund själv (bodde ju ihop med folk i NY med i 2v) på tre veckor. Skönt ändå! Ligger i soffan och skissar på hur min garderob ska bli inredd för det är den sista delen som ska bli klar i lägenheten innan jag ska visa er resultatet. Ni som har följt renoveringen på Insta är ju säkert nyfikna på ett resultat.

Hur som så har jag och barnen spenderat helgen på Närcon och badat så mycket det bara går. Pappa var nere en sväng från Stockholm så dom fick leka massor med morfar med vilket uppskattades :) Så har vi ju hängt med mormor med så vi saknade så mycket när vi var i NY.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *