Kontakt

 

 

Om Marias föreläsningar:

“Maria har en enorm empati och glädje till att föra fram sitt budskap samt att locka fram andras åsikter så att debatt uppstår vilket medgav att dagen i sig blev en av de bästa dagarna enligt deltagare själva.” – Kenneth Ekholm kursansvarig behandlingspedagogs utbildningen Sommen folkhögskola.

 

“I de utvärderingar från kursen framstod Maria Moraes föreläsning som ett av de mest uppskattade inslagen. Maria Moraes är en duktig och driven föreläsare som vi gärna anlitar för liknande uppdrag igen. “ – Marie Gustavsson kursansvarig Socionomprogrammet LiU

 

“Maria Moraes är en mycket aktiv ordförande och har gjort ett synnerligen gott intryck på mig. Hennes mognad, analysförmåga, språk, seriösa framtoning  är utöver det vanliga. Hennes drivkraft och sätt att verka har varit avgörande för utvecklingen av verksamheten i Unga Kris.” – Elisabeth Nilsson Östergötlands landshövding

Foto: Beatrice Lundborg

 

Vill du komma i kontakt med Maria?

Skicka då ett mail till info@mariamoraes.se

2 kommentarer

 • Joakim Löwing

  Hej Maria!

  Jag heter Joakim Löwing och arbetar som frilansjournalist i Linköping.

  Läste reportaget om dig i Corren – och tyckte att din resa är fantastisk!

  Nu har jag fått i uppdrag av Hemmets veckotidning att göra ett reportage om dig!

  Går det bra att ställa upp och kan vi i så fall träffas någon gång under vecka 2 eller 3 i början av nästa år? Skicka gärna förslag på några olika dagar och tider som du kan!

  Självklart får du läsa och godkänna min text innan jag skickar in den till tidningen!

  Tacksam om du kan svara i dag!

  MVH Joakim Löwing, frilansjournalist

 • Frida

  Hej Maria!
  Råkade hamna här för att jag håller på och bygger en musikstudio med några vänner och såg ditt inlägg om spons från länsförsäkringar. Skulle vara guld om du ville kontakta mig och berätta mer om det, vi är i behov av spons och verkar ha lite samma situation :)
  Mvh
  Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *